Sisäilmapalvelut

Hyvä sisäilma kuuluu kaikille!

Ihminen viettää suuren osan elämästään sisällä, joten sisäilman laadulla on väliä. Hyvä tapa parantaa ilmanlaatua sisällä on pitää ilmanvaihtojärjestelmät puhtaana ja huollettuna.

Osaava ja koulutettu henkilökuntamme tekee puhdistus- ja huoltotyön nykyaikaisilla sekä tehokkailla alalla hyväksytyillä puhdistus- ja mittausvälineillä. Kohteitamme ovat mm. omakoti-, rivi- ja kerrostalot, liike- ja toimistokiinteistöt sekä koulut ja tehdashallit. Suoritamme kaikki ilmastointijärjestelmien puhdistukset ja tarkastukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Työt tehdään aina viranomaisohjeiden ja -määräysten mukaisesti. Meiltä saat myös aina kaikki tarvittavat todistukset/pöytäkirjat suorittamistamme töistä.

Ilmanvaihdon puhdistus- ja huoltotöiden sisältöjä

  • ilmanvaihtokanavien alipaineistus ja koneellinen harjaus
  • ilmanvaihtokoneen puhaltimien, lämmöntalteenottokennoston ja koneen sisäosien puhdistus
  • kondenssiveden poistoputken toimivuuden tarkastus
  • ulkoilmasäleikön tarkastus ja puhdistus
  • ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto
  • tulo- ja poistoilmaventtiilien pesu
  • liesituulettimen rasvakanavan puhdistus ja tarkastus
  • ilmavirtojen mittaus ja säätö
  • puhdistus- ja mittauspöytäkirjojen laadinta

Kaikki työt suoritetaan rakenteellisten mahdollisuuksien mukaan.

Pyydä meiltä tarjous!

Ilmastoinnin puhdistus ja tarkastusIv-kanavien puhdistustyö

Suoritamme koneellisten sekä painovoimaisten ilmastointijärjestelmien puhdistuksia ja tarkastuksia Sisäasianministeriön antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Säännöllinen huolehtiminen ilmanvaihtokanavista estää huomattavasti palovaaroja, pölyhaittojen sekä kosteus- ja homevaurioiden muodostumista ja ennaltahkäisee mahdollisten mikrobiongelmien muodostumista ilmastointijärjestelmin. Ilmastointilaitteiden puhtaanapito parantaa niiden toimivuutta, säästää energiaa ja pidentää koneiden käyttöikää.

Asetus ilmanvaihtokanavien ja -laitteistojen puhdistamisesta.

Ilmaskotisivuilletoinnin mittaus ja säätö

Jotta ilmanvaihtojärjestelmä voidaan säätää toimintakuntoiseksi, vaatii se kaikilta osin puhtaan ja tiiviin kanaviston laitteineen. Mittaus- ja säätötyöt suoritetaankin aina vasta järjestelmien puhdistuksen tai mahdollisten korjausten jälkeen.

Puutteellinen tai epätarkasti säädetty ilmanvaihto huonontaa sisäilmaa. Epäpuhdas sisäilma vaikuttaa suoraan terveyteen, viihtyvyyteen ja työtehoon.

Tulo- ja poistoilmavirrat säädetään alkuperäisen suunnitelman tai Suomen RakMk D2:n (Rakennusmääräyskokoelman) tilakohtaisten ohjearvojen mukaan. Otamme huomioon myös mahdolliset käyttötarkoitusten muutokset, kanavarakenteiden tiiviydet tai koneiden tehojen antamat mahdollisuudet.

Puhdas ja säädetty ilmanvaihtojärjestelmä toimii taloudellisesti, luo toimivan sisäilmaston ja suoriutuu tehtävästään paljon paremmin kuin huoltamaton sisäilma.

Ilmastointijärjestelmien videokuvaus ja tarkastus

WP_20130902_005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmastointilaitteiden suodatinpalvelut

WP_20130827_002

Likaiset ilmanvaihtoventtiilit ja -järjestelmät ovat suuri paloturvallisuusriski!

Tilaa kauttamme laadukkaat ilmanvaihtosuodattimet kaikkien ilmastointikonevalmistajien merkkeihin ja malleihin, vaivattomasti ja edullisesti!

Toimitamme suodattimet joko suoraan kotiovellesi tai halutessasi voit noutaa ne toimipisteestämme sopimuksen mukaan.

Kysy tarjousta laadukkaista
sisäilmapalveluistamme!